#Jurnalul Faptelor bune

Am sprijinit juc─âtorii de GO de la ­čĆć Cupa Kizuna Timi╚Öoara, 17-18 Noiembrie 2023.

Ei bine dragi prieteni ai Pizzeriei Mama Mia, #JurnalulFaptelorBune a continuat in acest weekend, la Cupa Kizuna Timi╚Öoara desf─â╚Öurat─â la Universitatea de Vest din Timi╚Öoara. Ne bucur─âm pentru c─â i-am putut face ferici╚Ťi pe participan╚Ťii ╚Öi partenerii acestui turneu prin masa de pr├ónz (pizza) ­čŹĽ pe care le-am oferit-o.

Cupa Kizuna Timi╚Öoara este ini╚Ťiat─â ├«n anul 2023 drept o competi╚Ťie destinata juc─âtorilor ├«ncep─âtori, cu ranguri cuprinse intre 15 ╚Öi 30 de kyu, EGD clasa C. Scopul principal al acesteia este de a oferi o oportunitate competi╚Ťional─â locala cursan╚Ťilor Asocia╚Ťiei Kizuna ╚Öi ai sec╚Ťiilor de GO din Timi╚Ö care au ├«nv─â╚Ťat GO la cursurile de ini╚Ťiere din anii 2022 ╚Öi 2023.
├Än mod excep╚Ťional, prima edi╚Ťie o organizam ├«n paralel cu Campionatul National de GO pe Echipe care se v─â desf─â╚Öur─â la Timi╚Öoara ├«n weekendul 18-19 noiembrie 2023.

Mai jos vei vedea o galerie foto de la eveniment: ÔČç´ŞĆ

Comandă cea mai bună pizza din Timișoara | Pizzeria Nuova Mama Mia

Dore╚Öti s─â ne implic─âm in sponsorizarea unui eveniment? ­čĹç

#simplu si rapid

Descarc─â aplica╚Ťia de mobil ╚Öi comand─â c├ót ai zice pizza!

Acum e mai u╚Öor s─â comanzi ╚Öi s─â economise╚Öti. Ridic─â de la geam sau selecteaza livrarea gratuit─â la domiciliu. Programeaz─â ora livr─ârii din aplica╚Ťie ╚Öi scap─â de griji. Adaug─â ingrediente extra pe pizza. Adun─â puncte ├«n aplica╚Ťie ╚Öi bucur─â-te de reducerile noastre.┬á

Gr─âbe╚Öte-te! Concursul se va termina ├«n...­čĹç

Zile
Ore
Minute
Sec.